Als eerste boeken voor East Nomads 2024? PRE-REGISTER
Terug naar overzicht
'

Tubble: ontspan altijd en overal

Ontspannen in je eigen ligbad. Dat kan nu ook in kleinere badkamers of op de camping! Met Tubble. Een flexibel opblaasbad dat in vrijwel iedere badkamer past en waar zowel volwassenen als kinderen urenlang plezier in zullen beleven.

Tubble is met behulp van de meegeleverde elektrische pomp binnen slechts 1 minuut opgepompt. Zo geniet je in een mum van tijd van een ontspannen badmoment. Gewoon, in je eigen badkamer. Of in je tuin of op je balkon natuurlijk, want Tubble kan ook zonder problemen buiten neergezet worden. Zelfs een opblaasbaar ligbad meenemen op vakantie is dankzij Tubble eindelijk een optie. Uitproberen? Dat kan nu bij East Nomads!

Reserveer bij jouw verblijf de ‘Tubble & chill’. Ervaar hoe een Tubble werkt. Je blaast hem zelf op met de meegeleverde pomp en vult hem met de douchekop vanuit het sanitair. Klaar om te gaan chillen? Stuur een WhatsApp bericht naar de receptie dat je er klaar voor bent en wij komen een heerlijk glaasje bubbels en zoete aardbeien bij jou in bad serveren voor een ultiem relax momentje. De rest van jouw verblijf kun je gebruik blijven maken van de Tubble. Heerlijk om tussen het zonnebaden door even af te koelen, bij te komen na een stevige wandeling of voor de kids om in te spelen!