Als eerste boeken voor East Nomads 2023? PRE-REGISTER
Terug naar overzicht
'

East Nomads is volledig coronaproof

Wij hebben verschillende maatregelen genomen om jouw vakantie zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ontdek wat wij doen om jou een veilig en ontspannen vakantiegevoel te geven.

Wij hebben verschillende maatregelen genomen om ons te houden aan de richtlijnen van het RIVM en om jouw vakantie veilig te laten verlopen. Dat ziet er als volgt uit:


❋ Alle Stellplätze sind geräumig und verfügen über eigene Sanitäranlagen. Diese werden nach jedem Aufenthalt gründlich gereinigt.

❋ Heb je een vraag voor de receptie, wil je eten of drinken bestellen of wil je je aanmelden voor een activiteit? Gebruik de East Nomads-webapp. Hiermee voorkomen we drukte op centrale punten.

❋ Per plek wordt een beperkt aantal personen toegestaan.

❋ De looppaden op het terrein zijn extra breed.

❋ Die Gäste können sich an mehreren Stellen die Hände desinfizieren.

❋ East Nomads ist nur für Pins geeignet.

Dankzij ruime plekken met eigen sanitair, ruim voldoende ontsmettingsmogelijkheden en een eigen East Nomads-webapp is jouw verblijf volledig coronaproof

Um die Gesundheit der Gäste und der Mitarbeiter zu gewährleisten, bitten wir Sie, sich an die folgenden Regeln zu halten:


❋ Vermeiden Sie körperlichen Kontakt mit Personen außerhalb Ihrer eigenen Familie.

❋ Houd in openbare ruimten anderhalve meter afstand.

❋ Blijf thuis wanneer jij of een van je huisgenoten in de afgelopen twee weken verschijnselen heeft gehad die lijken op die van het coronavirus.


Heb je vragen over deze maatregelen? Neem gerust contact met ons op.