Als eerste boeken voor East Nomads 2024? PRE-REGISTER
Terug naar overzicht
'

Onbeperkt speelplezier met Little Dutch

Kom je logeren bij East Nomads? Dan kunnen de kleine nomaden onbeperkt spelen met het prachtige speelgoed van Little Dutch. Het zal de kleinste kampeerders tijdens jullie verblijf niet aan comfort en speelplezier ontbreken.

Verblijf je in de Little Dutch Cube? Deze is ingericht met de heerlijk zachte stoffen van Little Dutch. Van beddengoed en vloerkleden tot verschoningsproducten. Zo zullen zelfs de allerkleinsten zich comfortabel voelen tijdens hun (misschien wel allereerste) campingavontuur. Daarnaast hebben we jullie Cube gevuld met het leukste Little Dutch speelgoed om het kampeerplezier compleet te maken.

De ‘speeltent’ is voor ieder kind een klein paradijsje. Met het houten keukentje kunnen kleine chefs hun eindeloze kookkunsten vertonen. Er zijn puzzels en spelletjes, maar ook loopfietsjes om het campingterrein te verkennen. En misschien neemt jouw kleintje het knuffelgansje ‘Little Goose’ wel mee naar huis als aandenken aan een heerlijke vakantie.

Little Dutch is een Nederlands label voor baby’s, peuters en kleuters. Het designteam creëert met veel liefde en passie al meer dan 10 jaar een ruime collectie veelzijdige producten die even interessant als praktisch zijn. Voor in huis of voor onderweg. Voor jezelf of om cadeau te geven. Little Dutch designs zijn een verrijking voor wie opvoedt of opgroeit.

Van speelgoed tot beddengoed en van essentials tot decoratie. Little Dutch zorgt dat alle producten échte aanwinsten zijn. Ze denken aan de kleintjes, maar volgen ook de wensen van hun ouders. Zo zijn de designs niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook uitdagend om mee te spelen en veilig om te gebruiken.

Little Dutch wil zowel het ouderschap als de ontwikkeling van ieder kind zoveel mogelijk ondersteunen. Wat de dag ook brengt. De designs zijn daarom even functioneel als fascinerend. Ze geven veel plezier, zorgen voor het nodige comfort en brengen extra gemak. Little Dutch makes everyday happiness more happy.

Meer weten over Little Dutch? Klik dan here.